Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 25)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus verkoopvaardigheden

Wat zijn verkoopvaardigheden?
Voor elke commerciële professional is het relevant om te beschikken over goede verkoopvaardigheden. Wanneer je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden is het eenvoudiger om klanten te overtuigen van jouw product of dienst. Met gladde praatjes alleen redt je het niet meer, een klant is veel bewuster en dit vereist meer kennis dan voorheen. Tijdens een cursus verkoopvaardigheden leer je hoe je als professional gesprekken voert, maar ook hoe je ze voorbereidt en afsluit. 

Met een cursus verkoopvaardigheden kan iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun verkoopprestaties deelnemen. De training kan onder andere gevolgd worden door professionals die een functie hebben als verkoper, manager, adviseur, vertegenwoordiger, ondernemer of commercieel medewerker. Tijdens de cursus leer je hoe je een klantbehoefte kan herkennen of achterhalen en welke motivatie een klant heeft. Je krijgt de theorie van verschillende modellen en technieken die je tijdens de cursus direct in de praktijk leert toe te passen. Met een training verkoopvaardigheden komen daarnaast onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Toepassen van de SPIN-vraagtechniek
 • Verschillende prijspositioneringen
 • Verbaal en non-verbaal communiceren
 • Gespreks-, vraag- en luistertechnieken
 • Het maken van een goede verkoopplanning
 • Verkoopgesprekken in de B2B

Na een training verkoopvaardigheden ben je in staat om zelfstandig een succesvol verkoopgesprek te voeren. Je weet op welke momenten je moet spreken en wanneer je dient te luisteren. Ook ben je in staat om bezwaren en negatieve reacties te verweren en weet je prospects te motiveren voor je product of dienst. Tijdens de cursus heb je geleerd hoe je een proactieve en klantgerichte houding dient aan te nemen.

Het is mogelijk om op je eigen manier te leren: klassikaal, e-learning of in overleg.
 • Klassikaal
  Tijdens de klassikale training zal een gecertificeerde docent je begeleiden op je praktische kennis en vaardigheden. De docent zal uitgebreid tijd hebben voor praktijkvragen.

 • E-learning
  Het is ook mogelijk om een online cursus te volgen. Met Elearning modules kun je een opleiding online volgen. Zo kan je zelf je tempo bepalen en vanuit je werk en/of thuis de training online volgen. E-learning cursussen zijn vaak goedkoper dan klassikale cursussen.

Incompany training verkoopvaardigheden
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus verkoopvaardigheden wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe hier je in-company aanvraag!