Anderen zoeken vaak naar:
Management assistent
Notuleren
Receptioniste & Telefoniste
Secretaresse

Sorteren op:
Relevantie
Toon meer resultaten (nog 7)
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Cursus Administratief Medewerker

Inhoud cursus Administratief Medewerker
De opleiding Medewerker Secretariaat is een praktische, functiegerichte opleiding voor algemeen administratieve kantoorfuncties. Het praktische niveau van de opleiding is hoog.

Als Medewerker Secretariaat ben je op meerdere plaatsen in een bedrijf of organisatie inzetbaar. De medewerker secretariaat doet werkzaamheden die voornamelijk uitvoerend van aard zijn. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: bezoekers ontvangen, het afhandelen van telefoon- en faxcontacten, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het verwerken van gegevens met behulp van o.a. tekstverwerkingsprogramma’s en Excel en het verrichten van eenvoudige controlewerkzaamheden.

De medewerker secretariaat moet de taken zo uitvoeren dat de organisatie als klantvriendelijk en efficiënt werkend wordt gepresenteerd. Je bent veelzijdig inzetbaar, flexibel en verricht gevarieerde ondersteunende werkzaamheden. Met deze opleiding ben je voor uitzendorganisaties uitermate goed bemiddelbaar voor werk.

Incompany training Administratief Medewerker
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie de cursus Administratief Medewerker wilt volgen, kan het interessant zijn om deze inhouse op de eigen locatie te volgen. Door de training in house te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!