Anderen zoeken vaak naar:
Secretaresse

Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Notuleren

Dat kan toch niet zo moeilijk zijn: opschrijven wat andere mensen zeggen! Je hoeft zelf niets te verzinnen, het wordt je namelijk allemaal voorgezegd. Een beetje samenvatten en klaar is Kees!

Toch is het notuleren niet zo eenvoudig als het lijkt. De meeste secretaresses vinden het notuleren het moeilijkste onderdeel van hun takenpakket. Hoe kun je daarin verandering brengen?

Om te beginnen is een goede basis nodig. Een notulist heeft inzicht nodig in vergaderprocessen. Wat gebeurt er allemaal tijdens een vergadering, welke rol spelen de verschillende deelnemers? Een notulist moet ook precies weten hoe je een goede vergaderagenda maakt en hanteert, welke ‘regels’ er zijn voor het schrijven van notulen en hoe besluiten- en actielijsten werken. Al deze onderwerpen komen aan de orde in een Cursus Notuleren Basis. Daarin leer je ook verschillende hulpmiddelen om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en om alle besluiten en actiepunten in een vergadering te herkennen. Zo kun je notuleren bij de meest voorkomende vergaderingen.

Een goede Cursus Notuleren Gevorderd zorgt ervoor dat je én betere notulen maakt én dit zo effectief mogelijk doet. Tijd besparen door te notuleren met de tablet of laptop. En ook vergaderingen notuleren over moeilijke onderwerpen of rommelige vergaderingen. Notuleren is een vorm van schriftelijke communicatie. Daarom bevat een goede training ook veel aandacht voor het schrijven en formuleren van de tekst.

En als je eenmaal geleerd hebt wát je moet opschrijven, en ook precies weet hoe je dit opschrijft, dan blijkt het notuleren eigenlijk best mee te vallen!

Incompany training Notuleren
Wanneer je met meerdere mensen van 1 organisatie een cursus notuleren wilt volgen, kan het interessant zijn om deze incompany op de eigen locatie te volgen. Door de training in-company te volgen bespaar je (reis)tijd en kosten! Dit is vaak interessant vanaf 4 personen. Je kan op Edubookers een in-company aanvraag indienen, waarbij wij je max. 3 offertes van de beste opleiders, tegen de beste prijs doen toekomen. Gegarandeerd! Doe je in-company aanvraag!