Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

Vergroten taalvaardigheid

Waarom is taalvaardigheid van groot belang?
Het hebben van taalvaardigheid is van groot belang voor de werkende mens. Dit is natuurlijk niet iets nieuws. Wat wel minder wordt belicht, is dat het belang van taalvaardigheid niet alleen groot is voor mensen met een lagere taalvaardigheid.

Evenwicht
Taalvaardigheid is natuurlijk voor iedereen belangrijk. Het gaat vooral om het zoeken naar evenwicht! Het evenwicht tussen de taalvaardigheid die iemand bezit en wat hij of zij nodig heeft in zijn of haar beroepsfunctie. De taalvaardigheid die nodig is om een beroepsfunctie te kunnen beoefenen, valt onder de noemer taalbehoefte.

Negatieve gevolgen
Het verschil tussen taalbehoefte en taalvaardigheid kan door verschillende taalniveaus uit evenwicht zijn. Dit geldt voor medewerkers met zowel een hoog en laag taalniveau. Al met al zorgt een verstoord evenwicht tussen taalbehoefte en taalniveau voor negatieve gevolgen op de werkzaamheden. Het is dus zinnig om hier iets aan te doen.

Probleemoplossend
Overigens is uit recent onderzoek gebleken dat goede taalvaardigheid een positieve invloed heeft op het (digitaal) probleemoplossend vermogen. Wanneer je dus jouw taalvaardigheid verbetert, vang je dus meerdere vliegen in één klap. Het verrijkt dus je leven op zowel het gebied zakelijk als privé.
Bron: