Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? sharon@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

ProjectsOne

Wij geloven in flexibiliteit. Het overleven, veranderen, verbeteren, versnellen van organisaties en processen kan alleen met flexibiliteit. Flexibiliteit is die dingen doen die u het beste helpen in de duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

ProjectsOne bestaat uit enthousiaste en flexibele professionals. Stuk voor stuk met uitgebreide kennis en ervaring in projecten, het geven van trainingen, projectmatig werken & denken en begeleiding. Zo bieden we u precies de ondersteuning die u kunt gebruiken om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

We kiezen altijd voor een open en flexibele benadering. Omdat we niet tegen, maar met onze klanten praten, komen we altijd uit op solide maatoplossingen. Met meetbare uitkomsten in euro's, klant- en personeelstevredenheid. En omdat uw organisatie geen proeftuin is en veranderingen vaak al complex genoeg zijn, implementeren we deze samen in één keer goed.

ProjectsOne
de specialist in Lean en Six Sigma trainingen. Ook in-house mogelijk!

Evaluaties voor 'ProjectsOne'

8.4
48 evaluaties
98% beveelt aan

9
De informatie die werd gebracht was helder. Het werd op een prettige manier met leuke voorbeeldverhalen verteld, waardoor de informatie die Je tot je neemt gaat leven en het hield je aandacht vast. Super!
10
Zeer professionele trainer en heb voldoende tools gekregen om zelf verder mee aan de slag te gaan.
8
Prima docent met veel kennis.
9
Een kleine groep, persoonlijke aandacht en allemaal uit dezelfde sector gaf de training kwaliteit en waar we in de praktijk mee aan de slag konden.
7
Goede training, interessante introductie in het onderwerp.
8
Zeer deskundige trainer, brengt de leerstof enthousiast en aangepast aan de doelgroep.
9
Het was een goede en compacte training van één dag.
8
Trainer was deskundig. Uitdaging is m.i. hoe nog beter aangesloten kan worden met de thema's van de organisatie.
8
Spot on: in één dag een overzicht van LEAN/6sigma; daar had ik om gevraagd en dat kreeg ik. Trainer leek in eerste instantie niet helemaal te matchen, maar dat trok later bij. Martin gaf aan de YellowBelt al lang niet te hebben gegeven en leek daardoor overgekwalificeerd, maar daar hebben we niets van gemerkt cq. alleen maar plezier van gehad. Hij gaf aansprekende voorbeelden.
1
De training heeft slechts een inleiding in six sigma en lean. Dus, niet echt om toe te passen in de praktijk. De tempo van de training is vrij laag. De trainer is wel deskundig.

Toon meer evaluaties
(nog 38)