Sorteren op:
Relevantie
Nog niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekterm, verfijn je filters of neem contact met ons op.
Nog niet gevonden wat je zocht?
Probeer een andere zoekterm of verfijn je zoekopdracht.
Kan ik je ergens mee helpen? paul@edubookers.com 085-4019548
WhatsApp ons!
Ons WhatsApp nummer is
0613552914 (09:00 - 17:00).
Opslaan in telefoonboek.

 

Openen

Gratis incompany offerte!

Wil je een training met meerdere mensen tegelijk volgen? Dan kan het verstandig zijn om deze incompany te volgen. Niet alleen is de training dan op maat gemaakt, het kan ook aanzienlijk schelen in de kosten. Een incompany training kan al interessant zijn vanaf 4 deelnemers. Omschrijf hieronder zo specifiek mogelijk je trainingsbehoefte en wij zorgen voor maximaal 3 offertes van de beste opleiders, voor de beste prijs. Gegarandeerd!

Vanzelfsprekend is een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend!

Vraag offerte aan

ProjectsOne

Wij geloven in flexibiliteit. Het overleven, veranderen, verbeteren, versnellen van organisaties en processen kan alleen met flexibiliteit. Flexibiliteit is die dingen doen die u het beste helpen in de duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

ProjectsOne bestaat uit enthousiaste en flexibele professionals. Stuk voor stuk met uitgebreide kennis en ervaring in projecten, het geven van trainingen, projectmatig werken & denken en begeleiding. Zo bieden we u precies de ondersteuning die u kunt gebruiken om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

We kiezen altijd voor een open en flexibele benadering. Omdat we niet tegen, maar met onze klanten praten, komen we altijd uit op solide maatoplossingen. Met meetbare uitkomsten in euro's, klant- en personeelstevredenheid. En omdat uw organisatie geen proeftuin is en veranderingen vaak al complex genoeg zijn, implementeren we deze samen in één keer goed.

ProjectsOne
de specialist in Lean en Six Sigma trainingen. Ook in-house mogelijk!

Evaluaties voor 'ProjectsOne'

8.7
22 evaluaties
100% beveelt aan

8
Goede training waarin duidelijk naar voren kwam hoe Agile/Scrum en Lean zich tot elkaar verhouden en hoe ze elkaar kunnen aanvullen.
9
Trainer met zeel veel ervaring en daardoor in staat goede aansluiting bij de praktijk te realiseren met zijn voorbeelden. Vragen over groepsgrootte en prijs/kwaliteit vraag zijn niet van toepassing voor mij (was in house training)
8
Op de hoogte van wat er speelt, weet goed de verbinding te maken tussen Agile en Lean.
9
Sven komt zeer deskundig en veelzijdig over en brengt daarmee nieuwe perspectieven.
9
Zeer nuttige training met veel aandacht voor iedereen persoonlijk.
9
Coaching had praktischer getraind kunnen worden
8
Trainer was scherp en hield iedereen bij de les. 8 uur lang zo'n training is teveel van het goede, dan heeft iedereen moeite om scherp te blijven.
9
Hoge deskundigheid en enthousiasme. Opbouw van het lesmateriaal is duidelijk. Tip: meer vanuit de A3 van de cursisten werken. Leuke en leerzame training. Bedankt!
8
Training was helaas tekort om alle onderwerpen in de diepte te behandelen. Training zelf was zeer informatief en leerzaam en Martin is zeer vaardig in de theorie en het ondersteunen en coachen van de cursisten.
8,5
Flexibel, plezierig en toegankelijk, persoonlijk, snel, verbindend, ter zake zeer kundig - uitstekend docent: weet kennis treffend over te brengen.

Toon meer evaluaties
(nog 12)