29 Video's: Zoek en begin direct met leren

video's, het nieuwe leren

Leren via video's, ook wel micro- of bite sized learning genoemd, is de nieuwste manier van leren. Je kunt dit doen op verschillende manieren, bijvoorbeeld door het kijken van een video, het lezen van een artikel, of met een luisterfragment. Elke video kan binnen vijf tot dertig minuten afgerond worden.

De voordelen van video's

 • Flexibel: Doordat video's kort en gericht op online leren zijn, ben je flexibel in wanneer en waar je wilt leren
 • Gepersonaliseerd leren: Elke video behandelt kort een onderwerp. Geen lange artikelen doorspitten, of een urenlang college kijken, maar alleen de informatie waar jij op dat moment naar zoek bent
 • Makkelijk te verwerken: Door de lengte en de vorm van video's, wordt de informatie beter opgenomen en onthouden
 • Aan de slag

  Via de zoekbalk of de onderwerpen hierboven kun je makkelijk zoeken naar video's. Heb je een interessante video gevonden, maar nog even geen tijd om deze te bekijken? Sla deze dan op. Klik op het hartje onder de groene "afspelen" knop op de pagina van de video die jij wilt bewaren. Je vindt de video dan terug in je Mijn Springest omgeving, onder lijsten.

  Tip: Maak een aparte lijst voor video's! Zo leg je je eigen bibliotheek met dingen jij wilt leren aan.

  video niet gevonden? Laat het ons weten!

  Elke week worden er meer video's toegevoegd. Het kan natuurlijk nog steeds voorkomen dat er in het onderwerp waarover jij iets wilt leren nog geen video's te vinden zijn. Dit willen we graag weten! Mail naar info@springest.nl, wij gaan dan op zoek naar geschikte video's om toe te voegen aan het aanbod!

88.982 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: