Vergelijk 4.193 klassikale online trainingen, cursussen & opleidingen

Klassikale lessen worden nu ook online gegeven. Je volgt samen een online training en krijgt live instructies van een trainer. Als je de uitwisseling met andere cursisten en trainer belangrijk vindt, dan is dit dus een goede keuze!
online klassen volgen

Wat zijn online klassikale trainingen?

Klassikale lessen kun je online volgen. Je krijgt live instructies van een trainer. Als je de uitwisseling met andere cursisten en trainer belangrijk vindt, dan is dit dus een goede keuze! Gebruik de zoekfunctie of het overzicht van populairste categorieën hiernaast. Behalve online klassikale trainingen zijn er ook tienduizenden e-learning cursussen die je in je eigen tempo kunt doen.


online leren vergelijken

Kies: online, e-learning of online klassikale training?

Leren via internet kan op veel manieren, welke is de juiste voor jou?

  • E-learning cursussen volg je wanneer je wilt en in je eigen tempo. Er is over het algemeen geen groep of klas waar je dat mee samen doet. Soms is er wel begeleiding van een docent.
  • Online klassikale trainingen zijn de online variant van de klassikale trainingen die je al kent. Je hebt dus een trainer, in een virtueel klaslokaal via bijvoorbeeld Zoom of Google Hangouts. Je kunt videobellen en chatten met klasgenoten en er is een lesrooster.
  • Online leren abonnementen bieden je de meeste keus in e-learning. Je kiest meestal uit honderden cursussen in allerlei vakgebieden en kunt er zoveel doen als je wilt. Je betaalt per maand of jaar, dus "All you can learn"!

Foto: Springest leeradviseurs Robin en Juul op kantoor.

88.953 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: