Vergelijk 5.822 E-learning trainingen, cursussen & opleidingen

Blijf leren, waar je ook bent! Heeft het coronavirus invloed op jouw opleiding of werk? Vanuit huis kun je nog steeds blijven leren. Gewoon online, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Vergelijk hier alle e-learning trainingen en opleidingen om verder te studeren en je professionele vaardigheden op te bouwen.

Populairste e-learning opleidingen en trainingen

Kwaliteit & Projectmanagement

Automatisering & ICT/IT

Zorg & Verzorging

Communicatie

Secretarieel & Administratief

Internet & Media

Persoonlijke Effectiviteit

Taal

Management & Leiderschap

Marketing


Springest Rapportcijfer
Springest wordt met een 8.8 uit 10 beoordeeld op FeedbackCompany,

Veelgestelde vragen over e-learning

"Is e-learning effectief?"

Gevraagd door Peter - 3 weken geleden
E-learning is een medium om te leren, net als face-to-face communicatie, print, de telefoon en talloze andere technologieën. Het is met andere woorden een communicatiekanaal. In mijn ervaring heeft de effectiviteit van e-learning betrekking op de cursist. Een cursist die online trainingen volgt, moet even ijverig zijn in zijn of haar werk als met een klassikale training of opleiding.
Beantwoord door Ellis (Springest adviseur)

"Hoe kan ik mij inschrijven voor een e-learning training?"

Gevraagd door Jan - 3 weken geleden
Voor alle e-learning trainingen kun je je direct inschrijven via Springest door op de trainingspagina te klikken op de knop ‘nu inschrijven’. Nadat je op de knop ‘nu inschrijven’ hebt geklikt kom je in een scherm terecht waar je je contactgegevens invult. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, je ontvangt een email om je inschrijving te bevestigen. De opleider krijgt van jouw inschrijving gelijktijdig bericht en zal vaak binnen 30 minuten reageren op je e-learning inschrijving.
Beantwoord door Timon (Springest adviseur)

Lees hier de veelgestelde vragen over e-learning.

Wat is e-learning?

E-learning is een belangrijke nieuwe manier van leren. Bij veel opleidingen wordt het gebruikt als extra leermethode in het reguliere curriculum en steeds meer opleidingen zijn volledig online te volgen. Een e-learning cursus geeft je dus de mogelijkheid om zelfstandig op je eigen niveau te leren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de populaire cursussen en opleidingen op deze pagina of gebruik de zoekfunctie om te zoeken naar een cursus die bij jou past. Of lees de veelgestelde vragen over e-learning.

Wil jij online training voor je organisatie organiseren?
Bekijk nu onze favoriete tools om online trainingen te organiseren.

Voordelen van een e-learning training

  • Leren vanuit huis en wanneer het jou uitkomt (24/7).
  • Je hoeft er niet voor uit de deur te gaan.
  • Pauzeer op ieder moment, ideaal voor tussendoor.
  • Behaal vaardigheden en wordt beter in je werk.

Keuzehulp E-learning Opleidingen & Cursussen

E-learning is een verzamelnaam voor alle opleidingen en trainingen die je online kunt volgen. Met e-learning maakt het niet uit wanneer en waar je bent. Je kunt leren wanneer en waar je maar wilt. Binnen een korte tijd ontwikkel je kennis en vaardigheden die je op de werkvloer kunt inzetten. E-learning is geen toekomstbeeld meer, maar onderdeel van een nieuwe manier van leren. Ben jij op zoek naar een cursus die je in je eigen tijd, op je eigen tempo en op je eigen plek kunt leren, en leer je graag via media? Dan is een e-learning cursus wellicht iets voor jou. Onderstaande tips helpen je op weg bij het zoeken naar een e-learning opleiding die bij je past.

Populairste e-learning aanbieders

Wil je breder, dieper, beter of hoger leren?

Een goed begin voor het zoeken van een geschikte e-learning opleiding is het vaststellen van een doel. Wat wil je leren? En op wat voor manier wil je dat doen? Wil je breder leren, en jezelf meer achtergronden leren over je vakgebied, of wil je juist meer de diepte in? Of wil je misschien een leidinggevende rol aannemen of een vaardigheid leren beheersen? Zodra je weet op welk niveau en in welke richting je wilt leren, zul je makkelijker richting jouw doel kunnen werken.

Welke vorm past bij jou?

Leer jij graag door te kijken naar korte filmpjes in je eigen tijd? Of wil je liever leren op een interactieve manier? Voordat je een keuze maakt voor een e-learning cursus is het belangrijk over de vorm na te denken. Door een leervorm te kiezen die bij jou past leer je sneller en zul je meer plezier uit de cursus halen.

Veel succes met het vinden van de e-learning cursus die bij jou past. Tip: gebruik de zoekbalk om naar onderwerpen te zoeken die jou interessant lijken.

Waarom staat er Tip bij sommige e-learning producten?

We willen onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen met het vinden van de juiste e-learning producten. Daarom staan in onze populairste onderwerpen soms bepaalde producten bovenaan als Tip. Wij kiezen die producten op basis van de ervaringen, en het feit dat ze op afstand te gebruiken zijn. Dat kan betekenen dat een (e-learning) product met minder / lagere ervaringen, hoger staat dan een product dat niet online te gebruiken is.

Tips om thuis leren tot een succes te maken

Vanuit huis leren is niet voor iedereen weggelegd, het volgen van online trainingen vergt veel discipline en toewijding. Door vanuit huis te leren, blijf je niet stilstaan en zul je verder groeien. Hier zijn 3 tips om jou te helpen van e-learning een succes te maken:

Tip 1: Stel je leerdoelen vast

Bij het leren vanuit huis is het belangrijk om je leerdoelen helder te hebben. Wat wil je precies leren? Waarom wil je dit leren? Als je goed nadenkt over je leerdoelen, kun je in een moeilijke periode daar veel motivatie uit putten. Nadat je jouw langetermijndoelen hebt bepaald, kun je ze opsplitsen in kleinere, beter haalbare doelen. Een groot doel bereik je met kleine overwinningen.

Tip 2: Houd je vast aan een strak plan

Online leren is vaak op eigen tempo. Dit betekent dat er, afgezien van de opdracht- en examendata, geen vast tijdschema is. Het is dus aan jou om een goed tijdschema vast te stellen. Zet behalve de tijdstippen voor opdrachten, lezingen, overleg en examens ook je momenten van studie in een strak schema. Zo houd je overzicht en kun je de werklast verdelen en combineren met je werk.

Tip 3: Maak contact met medecursisten

Thuis leren kan soms zo eenzaam zijn. Zoek een paar medecursisten op met wie je je successen en problemen kunt delen. Vraag ook om hulp aan je medecursisten wanneer je vastloopt in een oefening. Medecursisten kunnen je extra motiveren om het traject van online leren te voltooien. Vertel ze jouw leerdoelen, vraag ze hulp, steun elkaar, luister naar hun feedback, neem deel aan discussies.

88.953 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken: