Klanten beoordelen ons met een 9.9!
 • Nr. 1 boekingsplatform
 • Beste prijsgarantie
 • Unieke startgarantie
 • Top klantenservice

Wij doen alles voor de klant: Everybody Happy!

Elke dag helpen we cursisten met het vinden van de beste training voor de beste prijs. Wij zijn 100% onafhankelijk en bieden het grootste aanbod van Nederland, zodat jij gegarandeerd de beste keuze maakt. Neem vooral contact met ons op, op de manier die jij prettig vindt: telefonisch, per mail, chat of whatsapp.

Cursist

 • Wat is Edubookers?
  Edubookers is hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij stellen alles in het werk om jou makkelijk de training te laten vinden die jou helpt te groeien! Edubookers biedt 14273 trainingen aan van 788 van de beste opleiders in Nederland in honderden onderwerpen. Op een groot deel van het aanbod bieden we korting, die op kan lopen tot wel 80%! Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken.
 • Wat kost Edubookers?
  Edubookers is voor jou als gebruiker natuurlijk volledig kosteloos! En nog beter, wij bieden je de beste prijsgarantie.
 • Hoe werkt het?
  Zoek, Boek en Groei!
  1. Als je weet wat je zoekt, zoek dan via de zoekbalk de gewenste training. Weet je nog niet precies wat je zoekt, gebruik dan onze inspiratie wizzard op de homepage. Deze helpt je in 4 korte stappen aan je persoonlijke leeradvies. Je kunt door verschillende filters en rangschikking je zoekopdracht verder verfijnen.
  2. Selecteer de training die het beste bij je past en lees de volledige omschrijving, de brochure en de evaluaties van oud cursisten. Een aantal trainingen bieden ook een korte video om een nog beter beeld van de training te krijgen.
  3. Boek de training! Mocht je werkgever betalen, dan kan je de factuur direct naar je werkgever laten sturen, of eerst om goedkeuring vragen aan je leidinggevende. Betaal je zelf, dan kan dit 100% betrouwbaar via iDeal, Creditcard of PayPal. Zakelijke klanten kunnen altijd op factuur betalen.
  4. Wij bevestigen de training per mail en de opleider neemt uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Mochten er nog vragen zijn, dan staan wij altijd voor je klaar via de chat, telefoon of e-mail.
 • Hoe kan ik me aanmelden?
  Je hoeft je bij ons niet te registreren om een boeking te doen. Zodra je een boeking hebt gedaan, maken wij automatisch een account voor je aan, waar al je boekingsgegevens in terug te vinden zijn. Natuurlijk kan je je wel aanmelden voor de nieuwsbrief, waardoor wij je op de hoogte houden van de voor jou relevante trainingen.
 • Hoe kan Edubookers die kortingen bieden?
  Wij helpen jou met het vinden van de juiste training en daarmee helpen we opleiders om hun groepen vol te krijgen. De extra inschrijvingen via ons platform zijn voor opleiders natuurlijk zeer welkom en daarom zijn ze vaak bereid om daar korting voor te geven.
 • Wat is de beste prijsgarantie van Edubookers?
  Je betaalt de laagst mogelijke prijs die op het moment van boeken beschikbaar is. Gegarandeerd. Als je toch dezelfde dag een lagere prijs elders aantreft, passen wij de prijs natuurlijk direct aan. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden.
  1. Je hebt meteen nadat je geboekt hebt contact met ons opgenomen, en alle gegevens over de andere aanbieding doorgegeven. In ieder geval hebben wij de weblink naar de aanbieding nodig, en het exacte bedrag.
  2. De andere aanbieding is online te reserveren en is nog beschikbaar op het moment dat wij het controleren.
  3. De andere aanbieding heeft dezelfde reserveringsvoorwaarden als bij Edubookers.com.
  Als we onze prijs niet naar beneden kunnen aanpassen vanwege één van deze 3 voorwaarden, dan gelden de reguliere algemene voorwaarden.
 • Hoe werkt het gratis annuleren?
  Tot 4 weken voor aanvang van de training kan je de training altijd kosteloos annuleren. Wil je binnen 4 weken voor aanvang van de training annuleren, dan gelden de voorwaarden van de opleider.
 • Wat is de unieke startgarantie van Edubookers?
  De meeste trainingen hebben een startgarantie. Mocht een training onverhoopt toch niet doorgaan, zal de opleider altijd een passend alternatief bieden tegen dezelfde voorwaarden. Wanneer je kiest om hier niet op in te gaan, zullen wij het bedrag aan je crediteren. Gegarandeerd!
 • Hoe kan ik betalen?
  Bij Edubookers betaal je natuurlijk altijd 100% veilig. Dit kan met iDeal, Creditcard en PayPal. Daarnaast kunnen zakelijke klanten op factuur betalen, waarbij wij een betalingstermijn hanteren van 7 dagen.
 • Krijg ik een factuur van mijn boeking?
  Na elke boeking ontvang je direct een bevestiging per mail waar de factuur is bijgesloten. Daarnaast kan je altijd in je account al je boekingen en facturen terugvinden.
 • Hoe kan ik mijn boeking beheren?
  Je boekingen zijn altijd terug te vinden in je account. Mochten er vragen zijn, neem vooral contact op met onze klantenservice.
 • Kan ik een boeking wijzigen of annuleren?
  Dit kan natuurlijk met inachtneming van de algemene voorwaarden van Edubookers en die van de opleider. Neem vooral direct contact op met onze klantenservice.
 • Kan een opleider een training annuleren?
  Het kan gebeuren dat een opleider een training annuleert. De opleider zal dan altijd contact opnemen om voor een passende oplossing te zorgen. Wanneer je kiest om hier niet op in te gaan, zullen wij het bedrag aan je crediteren. Gegarandeerd!
 • Kan de factuur ook naar mijn werkgever worden gestuurd?
  Natuurlijk! Voer bij de factuurgegevens de gegevens van je werkgever in en wij sturen de factuur direct na de boeking naar je werkgever. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen.

Opleider

 • Wat is Edubookers?
  Edubookers is hét platform waarop je kosteloos je trainingen aan kunt bieden! Dit doen we zowel voor open trainingen, thuis leren, E-learning en incompany. Wij zijn een extra verkoopkanaal voor onze partners en werken o.b.v. no-cure, no-pay. Dit betekent dat wij een fee hanteren van 15% over de netto trainingswaarde incl. BTW op het moment dat een cursist een training bij ons boekt. Ook voor incompany trainingen werken wij o.b.v. no-cure, no-pay en is de fee 10%.
 • Hoe werkt het?
  1. Je meldt je aan bij Edubookers.
  2. Je voert je trainingen op, of handmatig, of via een CSV of XML.
  3. Bij een inschrijving ontvang je direct een bevestiging met alle cursistgegevens.
  4. Je bevestigt de inschrijving aan de cursist. Let op: de betaling verloopt via Edubookers, je hoeft de cursist dus geen factuur te sturen.
  5. Elke 1ste van de maand zetten wij een creditfactuur klaar in je account met de boekingen van de maand ervoor. Deze betalen wij vervolgens binnen 14 dagen. Dit betekent dat alle betalingen via Edubookers lopen en dat de administratie tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast lopen wij ook het betalingsrisico.
 • Hoe kan ik me aanmelden?
  Rechtsboven op de site kan je zowel aanmelden als inloggen. Vervolgens kan je direct je trainingen toevoegen. Wij nemen altijd contact op om persoonlijk kennis te maken!
 • Hoe krijg ik mijn aanbod op Edubookers?
  Rechtsboven op de site kan je zowel aanmelden als inloggen. Vervolgens kan je direct je trainingen toevoegen. Toevoegen kan handmatig of middels CSV of XML. Wij nemen altijd contact op om persoonlijk kennis te maken!
 • Wat voor trainingen staan er op Edubookers?
  Wij bieden 13878 trainingen aan van ruim 854 partners in meer dan 22 categorieën.
 • Hoe werken incompany aanvragen?
  Ook hier werkt Edubookers o.b.v. no-cure, no-pay. Zodra wij een aanvraag binnenkrijgen, nemen we eerst contact op met de aanvrager om de aanvraag de verifiëren en te completeren. Vervolgens selecteren wij 3 van onze partners waar we de aanvraag aan doorsturen. Binnen 24 uur ontvangen we dan 3 offertes welke we met de klant bespreken. Vervolgens brengen we de voorkeursopleider direct in contact met de klant. Wij hanteren een fee van 10% over de netto trainingswaarde incl. BTW.
 • Wat kost het?
  Op Edubookers kunnen opleiders kosteloos hun trainingen aanbieden. Wij werken namelijk o.b.v. no-cure, no-pay. Op het moment dat er een boeking plaatsvindt, hanteren wij een fee van 15% over de netto trainingswaarde incl. BTW. Voor incompany aanvragen is de vergoeding 10%.
 • Aan wie betaalt de cursist?
  De cursist betaalt direct aan Edubookers, via iDeal, Creditcard of PayPal. Zakelijke klanten kunnen altijd op factuur betalen, waarbij de betalingstermijn 7 dagen is.
 • Hoe betaalt Edubookers mij?
  Elke 1ste van de maand zetten wij een creditfactuur klaar in de account van de opleider. Deze betalen wij vervolgens binnen 14 dagen.
 • Waar vind ik de creditfacturen?
  In je account onder “Boekingen” en dan vervolgens “Creditfacturen”.
 • Hoe is de rankschikking bepaald op Edubookers?
  Edubookers biedt gebruikers een sorteerfunctie die in te stellen is op: startdatum, prijs en relevantie. De standaard sortering is afhankelijk van het onderwerp. De relevantie wordt bepaald o.b.v.: aantal boekingen, aantal kliks en de volledigheid van de trainingsinformatie (volledige trainingsomschrijving, kloppende start- en vervolgdata, exacte locatie, evaluaties, brochure, video en eventueel korting).
 • Kan ik ook adverteren op Edubookers?
  Kort maar krachtig, nee. Edubookers is een onafhankelijk boekingsplatform wat de cursist helpt om verder te groeien. Wij vinden niet dat advertenties bijdragen aan deze ambitie.
 • Hoe krijg ik evaluaties op Edubookers?
  Partners van Edubookers kunnen volledig gratis gebruik maken van 1tot5.nl. De beste evaluatietool in de markt om cursisten direct aan het eind van de training digitaal te laten evalueren. Meer dan 90% van de cursisten vult de evaluatie in! Meer dan 50 partners van Edubookers werken inmiddels naar volle tevredenheid met 1tot5.nl om de trainingen te evalueren. Aanmelden voor 1tot5 kan
 • Hoe kan ik meer verkopen via Edubookers?
  Het belangrijkste is dat de trainingsinformatie zo volledig mogelijk is. Zorg er dus vooral voor dat de volgende informatie aanwezig is. Volledige trainingsomschrijving, kloppende start- en vervolgdata, exacte locatie, evaluaties, brochure, video en eventueel korting.
 • Kan Edubookers mij helpen om trainingen te verkopen op mijn eigen site?
  Jazeker! Meer dan 80% van de opleiders biedt bezoekers aan de eigen website niet de mogelijkheid om de training direct te boeken en te betalen. Daarom hebben wij een boekingswidget ontwikkeld die te integreren is op de eigen site. Alle trainingen en data die bij Edubookers bekend zijn, worden weergegeven in een overzichtelijke agenda. Daarvanuit kan de cursist de training direct boeken en betalen met iDeal of op factuur. Tijdens dit gehele proces blijft de cursist op de website van de opleider. Edubookers stelt deze widget kosteloos beschikbaar en rekent ook deze boekingen af o.b.v. no-cure, no-pay tegen een fee van 5%. De betaling van deze boekingen neemt Edubookers mee in de maandelijkse facturatie aan de opleiders. Aanmelden voor de widget kan hier.
 • Hoe werkt de zoekfunctie van Edubookers?
  De werking van de zoekfunctie is een cruciaal onderdeel van het succes van Edubookers. Zonder in technische details te vervallen, raden we je voor optimale vindbaarheid het volgende aan. Zorg voor volledige trainingsinformatie (volledige trainingsomschrijving, kloppende start- en vervolgdata, exacte locatie, evaluaties, brochure, video en eventueel korting). Zorg daarnaast voor een titel die de lading dekt. Tot slot kan je relevante zoektermen toevoegen aan de training. Let op: bij misbruik hiervan, wordt de training offline gehaald.
 • Hoe werkt de gratis annuleringsgarantie van Edubookers?
  Tot 4 weken voor aanvang van de training kan de cursist de training altijd kosteloos annuleren. Wanneer een cursist binnen 4 weken voor aanvang van de training wil annuleren, dan gelden de algemene voorwaarden van de opleider.
 • Wat gebeurt er als een geboekte training niet door kan gaan?
  Dit kan natuurlijk gebeuren, maar is wel vervelend voor de cursist. Wij vragen dan ook om de cursist een goed alternatief te bieden tegen minimaal dezelfde voorwaarden. Onze ervaring leert dat dit meestal tot een goede oplossing leidt. Mocht de cursist niet openstaan voor een alternatief, dan zullen wij de cursist altijd crediteren. Vanzelfsprekend zonder additionele kosten voor jou als opleider.
10/10
Cursus blind typen aan mijn moeder geschonken, heel erg goed geholpen door Jorg van Edubookers.
Bekijk alle 1171 beoordelingen op Feedback Company
10/10
Zeer vriendelijk geholpen, met veel geduld terwijl het om een relatief klein bedrag ging. Ik ben zo'n service niet meer gewend . Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden .
Bekijk alle 1171 beoordelingen op Feedback Company
10/10
Elke keer een snelle service, maar ook een super afhandeling bij het boeken.
Bekijk alle 1171 beoordelingen op Feedback Company
10/10
Zeer goed geholpen met een incompany training door de klantenservice van Edubookers. Erg tevreden!
Bekijk alle 1171 beoordelingen op Feedback Company
10/10
De site is erg overzichtelijk binnen no time de perfecte cursus gevonden!
Bekijk alle 1171 beoordelingen op Feedback Company